Vi tilbyr en markise, Velux Sunscreen, til en verdi av 1930,- inkl. montering ved kjøp og montering av et takvindu (Nevn at du vil benytte tilbudet når vi kommer for å gi et pristilbud)

Spesialister på profesjonell montering av VELUX takvinduer hos sameier og borettslag

  • Spesialister som utelukkende jobber med montering av VELUX takvinduer – bred erfaring fra borettslag og sameier
  • Vi benytter alltid våre egne montører, godt utdannede danske snekkere som har gjennomgått VELUX monteringskurs
  • Alltid en fast pris på jobben, helt uten overraskelser – trygghet for deg som sitter i styret i borettslag eller sameie
  • En løsningsorientert partner med fokus på fleksibilitet og kommunikasjon, gull verdt når du skal koordinere med mange ulike beboere
Takvindu

Vårt ekstraordinære fokus på kommunikasjon og fleksibilitet er en perfekt match for borettslag og sameier

Å montere eller bytte vinduer i et sameie kan være en både kostbar og tidkrevende prosess. Det kan være utfordrende for styret å koordinere en rekke ulike ønsker, samtidig som det er viktig å sørge for at prosjektet ikke overskrider budsjettet. Da er det godt å vite at du alltid kan stole på oss, vi er tross alt spesialister på montering av takvinduer. Vi har erfaring fra både store og små prosjekter, og vårt ekstraordinære fokus på kommunikasjon og fleksibilitet passer som hånd i hanske til omfattende jobber hos sameier og borettslag.

Vi kan både montere nye vinduer og skifte ut eksisterende, og vi har både borettslag og sameier som kunder. Teamet vårt består av erfarne danske håndverkere, og alle har gjennomgått VELUX monteringskurs. De streber alltid etter å levere resultater som ikke bare oppfyller kravene dine, men også overgår dine forventninger til kvalitet og håndverk. Vi er ikke fornøyde før både styret og alle beboere er tilfredse, det gir trygghet for deg som styremedlem.

Montering eller utskiftning av vinduer – derfor har borettslag og sameier unike behov 

Selv om hvert borettslag eller sameie er unikt, finnes det likevel noen fellestrekk når det gjelder montering eller utskifting av vinduer:

  • Ved montering av vinduer i et borettslag er det ofte mange ulike ønsker og krav som skal oppfylles, fra både ulike beboere, naboer og eventuelt også kommune eller andre myndigheter.
  • Et prosjekt i sameie eller borettslag omfatter vanligvis et større antall vinduer, noe som stiller høye krav til god planlegging og koordinering. Et godt samarbeid med entreprenøren er helt avgjørende for en smertefri prosess.
  • En fast og forutsigbar pris er åpenbart viktig også for borettslag og sameier. Hvis prosjektet har fått en fast kostnadsramme godkjent av årsmøte eller generalforsamling, er det ekstra viktig at det ikke oppstår noen overraskelser underveis.

Vi i Pallesen Bygg har både den nødvendige kompetansen og ressursene for å gjennomføre omfattende prosjekter med montering eller utskiftning av vinduer hos borettslag eller sameier. Vi tilbyr selvfølgelig kostnadsfri rådgiving til sameier og borettslag.

Spørsmål og svar – bytte vinduer i sameier og borettslag

Kan dere bytte vinduer for sameier og borettslag?
Ja, vi tilbyr utskiftning av eksisterende takvinduer hos både borettslag og sameier. Håndverkerne våre kan bistå med fjerning av eksisterende vinduer, eventuelle reparasjoner og til slutt montering av de nye takvinduene. Våre rådgivere hjelper dere med å finne akkurat riktig VELUX-takvindu, både med tanke på mål og andre egenskaper.

Hvor lang tid tar det å bytte vinduer i borettslag eller sameie?
Tidsbruken vil åpenbart henge tett sammen med antall vinduer, type bygg og takkonstruksjon. Dere vil få et tidsestimat før vi begynner på jobben. Teamet vårt består av profesjonelle danske håndverkere, alle har gjennomgått VELUX-monteringskurs. I og med at vi utelukkende jobber med montering av VELUX-takvinduer, kan vi få jobben gjort både raskt og effektivt.

Hvordan garanterer dere et godt resultat i store prosjekt?
Vår prosess for bytte av vinduer hos borettslag eller sameie begynner alltid med kostnadsfri og uforpliktende rådgiving. Når vi har blitt enige om produkter og prosjektplan, starter våre håndverkere på jobben. Teamet vårt har den nødvendige kompetansen, både når det gjelder teknisk utførelse, produktkvalitet og estetisk resultat. Vi er helt enkelt ikke fornøyde før dere er det.

Spørsmål og svar – montere nye vinduer i borettslag og sameier

Kan dere montere vinduer for borettslag og sameier?
Ja, vi monterer gjerne nye takvinduer hos både sameier og borettslag. Ved montering av nye vinduer er det ekstra viktig å sørge for at endringen er godkjent av kommunen, vi anbefaler å forhøre seg med myndighetene ved både utskiftning og montering av nye vinduer. Våre rådgivere kan bistå med råd om hvilke VELUX-takvinduer som passer aller best til behovene deres.

Hvordan vet jeg om takene våre er egnet for takvinduer?
Montering av nye vinduer hos sameier og borettslag skjer ofte som en del av et større ombyggingsprosjekt, for eksempel omgjøring av loft til nye leiligheter. Det betyr også at det vanligvis allerede er gjort en vurdering av om det er mulig å montere takvinduer, men vi bistår gjerne med råd og veiledning om spesifikke VELUX-takvinduer som kan være aktuelle for dere.

Hvilke fordeler får vi ved å montere nye takvinduer i borettslag eller sameie?
Å montere nye vinduer og takvinduer i et borettslag eller sameie kan være fordelaktig for både den enkelte beboer og sameiet eller borettslaget i stort. Ved utbygging av loft kan takvinduer legge til rette for helt nye boarealer. I eksisterende leiligheter kan nye takvinduer gi både mer lys, luft og bedre romfølelse. Hvis montering av takvinduer legger til rette for flere boenheter, vil det være gunstig for økonomien til borettslaget eller sameiet.

Derfor er VELUX takvinduer et trygt valg for både sameier og borettslag

VELUX er en ledende leverandør av takvinduer på de norske og skandinaviske markedene, samtidig som VELUX Group i dag har virksomhet i over 35 land. Mer enn 80 års erfaring gir trygghet, samtidig som røttene i Danmark sørger for at VELUX er godt kjent med både det norske været og norske standarder for installasjon av vinduer.

VELUX har i tillegg spesialisert seg på takvinduer og tilbehør, designet for både private boliger, flerbolighus og næringsbygg. Det sterke fokuset på akkurat denne produktkategorien har gitt VELUX unik kompetanse når det gjelder å designe og produsere takvinduer. Selskapet leverer et sortiment som både oppfyller og overgår de krav som stilles til vinduer på flate og skrå tak.

Profesjonell montering av VELUX-takvinduer hos borettslag og sameier

Når du velger et VELUX-takvindu, velger du et produkt preget av høy kvalitet, førsteklasses materialer og presise produksjonsprosesser. Da er det selvfølgelig viktig at installasjonen av takvinduene også preges av profesjonalitet og godt håndverk. Vi i Pallesen Bygg kan levere den gode installasjonen som dine VELUX-takvinduer fortjener.

VELUX har ingen egne ansatte installatører, men selskapet samarbeider med frittstående partnere som gjennomgår VELUX monteringskurs. Som VELUX Takvinduspartner har alle våre montører gjennomgått de relevante kursene, noe som legger til rette for en profesjonell installasjon – hver gang. Det er viktig å huske på at det å bytte eller montere vinduer i sameie eller borettslag utgjør en betydelig investering i bygningsmassen, da er det viktig å velge kvalitet.

Kontakt oss i dag – kostnadsfri og uforpliktende rådgiving

Hvis du representerer styret i et borettslag eller sameie som skal bytte eller montere vinduer, da hjelper vi deg gjerne på veien. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat, slik at vi kan kartlegge behov og ønsker sammen. 

Det kan være fornuftig å kontakte oss tidlig i prosessen, slik at styret kan vurdere våre forslag og tilbud i ro og mak før det eventuelt legges frem for årsmøte eller generalforsamling i sameiet eller borettslaget. Vi tilbyr et kostnadsfritt og uforpliktende tilbud med en fast pris på jobben, helt uten overraskelser.

Læs mere
Dansk design 
Dansk håndværk
cross