Vi tilbyr en markise, Velux Sunscreen, til en verdi av 1930,- inkl. montering ved kjøp og montering av et takvindu (Nevn at du vil benytte tilbudet når vi kommer for å gi et pristilbud)
VELUX partner

Om oss

Vi er dine pålitelige spesialister på montering av VELUX takvinduer. Med vårt ekstraordinære fokus på kommunikasjon og fleksibilitet sikrer vi en samarbeidsopplevelse uten ubehagelige overraskelser.

Hvem er Pallesen Bygg?

Vi er dine pålitelige spesialister på montering av VELUX takvinduer. Med vår ekstraordinære fokus på kommunikasjon og fleksibilitet sikrer vi en samarbeidsopplevelse uten ubehagelige overraskelser.

Vårt dedikerte team av dyktige og erfarne håndverkere streber alltid etter å levere resultater som innfrir dine forventninger. Velkommen til en verden av håndverk, kvalitet og tillit hos Pallesen Bygg.

Takvindu

Spesialister i VELUX

Vi er dedikerte til å bringe lys og luft inn i hjemmet ditt gjennom vår ekspertise innen montering av VELUX takvinduer. Med års erfaring og lidenskap for detaljer sørger vi for presise og vakre installasjoner som forvandler rommet ditt. Enten det er et nytt takvindu, utskifting eller oppgradering, står våre håndverkere klare til å gi råd og levere løsninger som passer dine behov. Opplev en verden av bedre belysning og funksjonalitet med Pallesen Bygg - din pålitelige partner for VELUX takvinduer.

Møt et utvalg av våre fornøyde kunder

Vi er meget godt fornøyd med jobben som ble gjennomført. De kom til avtalte tider og hadde mange gode forslag på gjennomføringen. Vi er svært godt fornøyd!
Carl-Otto
, Kurland
Kan absolutt anbefale Pallesen Bygg AS. God pris, ryddig, god kommunikasjon og holder det han lover👍
Hans
, Løten
Veldig fin dialog underveis! Effektiv og jobben utført som avtalt. Trakk også av på pris da det ble brukt litt mindre materiale enn først tiltenkt. Anbefales på det varmeste!
Hege
, Moss
Jobben ble utført raskt, men grundig. Fikk gode begrunnelser og forklaringer på hva som ble gjort og hvorfor. Veldig fornøyd med sluttresultatet.
Henning
, Brumunddal
God pris, ryddig anbudsprosess og pålitelig utførelse av arbeidet. Hyggelig og behagelig personlighet.
Lars
, Sandvika
Alt fra befaring, pristilbud og gjennomføring av arbeidet var meget bra. Kan trygt anbefales👍👍
Ivar
, Asker
En hyggelig syngende danske som satt inn nytt takvindu til avtalt tid og pris. Kan anbefales på det sterkeste.
Lars-Erik
, Greåker
Dansk design 
Dansk håndværk
cross